Noutăți

Suntem la curent cu ultimele tehnologii din domeniu, astfel că produsele noastre sunt compatibile cu majoritatea device-urilor, sunt sigure și ușor de folosit, indiferent de tipul de utilizator. Astfel că poți citi și tu mai multe articole. De asemenea, poți vedea și la ce evenimente am participat.

Vezi la ce evenimente am participat

Canal 33

Ediția din 24 aprilie 2019, a Forumului IT, este despre “Satul Inteligent”, proiect ce promovează dezvoltarea mediului de afaceri pe relația Romania-Belgia.
24 apr. 2019

Smart Talks

Smart Talks este un proiect oferit de Banca Transilvania și Smart Bill, de la specialiști în domeniul strâns legate de antreprenoriat ce oferă discuții despre antreprenoriat și de susținere a antreprenoriatului.
2 apr. 2019

5th International B2B Software Days

Evenimentul 5th International B2B Software Days este organizat de FFG, WKO/Advantage Austria, Vienna Business Agency, Austria Wirtschaftsservice în colaborare cu Enterprise Europe Network, Eureka, și cu go-international initiative.
14-15 mar. 2019

Canal 33

Pe Canal 33, la ediția din 14 februarie 2019, a Forumului IT, Vlad a participat la discuția despre tele-medicină, cum specialiștii IT, inginierii de software, pot dezvolta soluții originale.
14 feb. 2019

IMWold

Internet & Mobile World este o expo-conferință cu soluții digitale pentru mediul de business. IMWold are misiunea de a accelera transformarea digitală în mediul de business și în administrație.
3-4 oct.2018