Dezvoltarea de aplicații mobile: Android și iOS

Crearea aplicațiilor mobile reprezintă unul dintre principalele noastre servicii. Datorită avântului foarte rapid și puternic în lumea telefoanelor de tip smartphone, aplicațiile concepute pentru acestea au devenit o legătură puternică între utilizatori și cei care oferă servicii acestora prin intermediul lor.

Indiferent că vorbim despre dezvoltarea aplicațiilor Android sau iOS, aici, la DevRevolution punem accentul pe înțelegerea necesităților dumneavoastră. Încercăm să venim cu soluții viabile, reale și optime.
În plus, punem foarte mult accentul pe comunicare, astfel că suntem foarte deschiși la o întâlnire cu dumneavoastră, dacă acest lucru este posibil. În acest caz, vom putea comunica la distanță prin intermediul apelurilor audio/video prin telefon sau internet (lucru deja realizat cu majoritatea clienților noștri).

Nu în ultimul rând, după ce clarificăm toate aspectele de business, vom construi o schiță a aplicației pe care o vom analiza împreună cu atenție pentru a fi siguri că dumneavoastră veți primi ceea ce vă doriți, astfel că așteptările ambelor părți vor fi bine definite de la început.

De asemenea, ținem la un lucru foarte important: confidențialitatea datelor. În toată munca noastră păstrăm confidențialitatea clienților și a datelor acestora, astfel că nu avem nicio problemă în a semna un pre-contract de confidențialitate (NDA).

Acestea fiind spuse, ne puteți contacta oricând folosind formularul de contact de aici, adresa de e-mail [email protected], chat-ul care este disponibil pe site sau ne puteți trimite un sms/apela pe unul dintre numerele de telefon disponibile în subsolul fiecărei pagini de pe site.

Call Now Button