Cut App

Aplicația CutApp dă posibilitatea celor din magazine să taie foliile pentru telefon folosind aplicația de pe telefonul mobil conectată la printer prin cablu USB – OTG . În aplicatie modelele de folii pentru telefoane/tablete vor fi disponibile după logare.

Tehnologii folosite

Ionic 3.x+, Angular 4.x+, TypeScript, Laravel Framework, PHP

Descrierea aplicației

Aplicația CutApp va fi utilizată de catre un distribuitor de folii protectie telefon mobil, smartphone, în relația acestuia cu dealerii lui , către care acesta comercializează respectivele folii de protectie telefon.

Utilizatori

Aplicația are două module majore. Unul pentru utilizatorii din magazin și unul pentru administrator.

Funcționalitățile administratorului

Acesta creeză categorii (telefoane, tablete, etc). De asemenea acesta poate să adauge fețe (modele) pentru ca acestea să poată fi folosite de utilizatori. Administratorul poate să șteargă/modifice/vizualizeze/adauge utilizatori și să seteze user/parolă pentru acestia.

Funcționalitățile utilizatorului din magazin

Se logează în aplicație pe baza conturilor făcute de administrator. După ce aceștia aleg din meniu o anumită categorie, în timp ce au telefonul conectat prin cablul OTG la plotter, aceștia selectează și modelul de device, deschizând-se pagina device-ului respectiv la nivel mai detaliat, iar sub imaginea de preview a acestuia va exista un buton "Tăiere". După apăsarea butonului de tăiere, aplicația va transmite datele către plotter, iar acesta va efectua tăierea.

App Features

Aplicație mobilă ce controlează o serie de fișiere de design dezvoltate în Corel Draw pentru folii și protecții de telefoane mobile și care transmite aceste fișiere spre tăiere, unor cutter-plottere.