Do IT...unde sunt banii!

Ediția din 24 aprilie 2019, a Forumului IT, este despre “Satul Inteligent”, proiect ce promovează dezvoltarea mediului de afaceri pe relația Romania-Belgia.

ExpoRomânia debutează cu evenimentul care a fost organizat între 16 și 19 mai la Bruxelles, în baza parteneriatului dintre asociație, Pro Star Office – Centrul de afaceri Bruxelles, EFQM Bruxelles, Direcția Județeană pentru Agricultură Iași și “Satul Inteligent”. Proiectul are ca scop sprijinirea antreprenorilor români din spațiul european care dețin afaceri atât pe teritoriul, cât și în afara României. Totodată, proiectul promovează și dezvoltarea mediului de afaceri pe relația Romania-Belgia și crearea unei comunități românești puternice de business internațional.

Dipl. Ing. Vlad Floareș lucrează în industria software de un deceniu. Are două licențe, în Calculatoare și în Economie, îi place să se ocupe de consultanța inițială la client (de obicei pentru companii mici și medii), în vederea identificării nevoilor de business ale acestora și le propune, apoi implementează, soluții software adecvate.

Vezi mai jos întreaga ediție a Forulului IT, oferită de Canal33 ▼