Elit Management

Aplicația este gândită să optimizeze birocrația internă în cadrul companiei cât și să digitalizeze operațiunile de business, în relația acesteia cu clienții ei, în special referitor la toate documentele necesare cu care o agenție funerară operează.

Perspectiva tehnică

Tehnicile folosite în dezvoltare: Ionic 3.x+, Angular 4.x+, TypeScript, Laravel Framework, PHP. Device-uri pe care va putea fi utilizată aplicația: Tabletă cu sistem de operare Android, PC, Laptop cu orice sistem de operare și SmartTV-uri cu sistem de operare webOS. Tipuri de utilizatori: Agent Teren și Personal Birou

Funcționalitate

Agenții completează toate informațiile inițiale într-o 'Fișă de comandă', de pe o tabletă. Agenții colectează toate informațiile necesare evenimentului și încarcă în fișa de comandă toate documentele scanate, necesare decedatului pentru înmormantare. Fișa de comandă generează la finalul editării ei un contract între parți, transmis pe emailul clientului. Contractul poate fi tipărit și semnat fizic sau se poate semna digital direct de client, la fața locului împreuna cu agentul, pe un dispozitiv special de semnat electronic cu pen. Fișa de comandă va conține toate datele de identificare ale evenimentului Datele noului eveniment creat din fișa de comandă, ajung pe un calendar comun al firmei accesibil tuturor utilizatorilor aplicației, inclusiv în locațiile fizice ale firmei, vizibil pe un Smart TV. Operatorii de la punctele fixe de lucru, vor putea edita la finalul evenimentului costul final total al evenimentului (post-factum) pentru facturare cheltuieli la client.

App Features

Aplicație mobilă necesară pentru managementul unei agenții pentru: comenzi, contracte, task-uri , planificare evenimente, stocuri produse, facturare.

DEZVOLTĂ-ȚI IDEEA CU NOI

Vă ajutăm să înțelegeți soluția oferită de noi, astfel încât să o puteți administra fără probleme, chiar dacă nu aveți cunoștințe de specialitate.