Proiectele noastre

Indiferent că vorbim despre dezvoltarea aplicațiilor Android sau iOS, aici, la DevRevolution punem accentul pe înțelegerea necesităților dumneavoastră. Încercăm să venim cu soluții viabile, reale și optime.

QubNews

Aplicația este gândită să ofere un mediu controlat de informare a publicului din regiunea Timiș și județele limitrofe, pe o aplicație mobilă, accesibilă pe toate device-urile de tip smartphone cu sistem de operare Android și/sau iOS, cât și pe SmartTV-uri cu webOS, doar în browser și nu în aplicație nativă webOS.

Elit Management

Aplicație mobilă necesară pentru managementul unei agenții referitor la: comenzi, contracte, task-uri , planificare evenimente, stocuri produse, facturare.

CutApp

Aplicație mobilă ce controlează o serie de fișiere de design dezvoltate în Corel Draw pentru folii și protecții de telefoane mobile și care transmite aceste fișiere spre tăiere, unor cutter-plottere.

DEZVOLTĂ-ȚI IDEEA CU NOI

Vă ajutăm să înțelegeți soluția oferită de noi, astfel încât să o puteți administra fără probleme, chiar dacă nu aveți cunoștințe de specialitate.