Proiectele noastre

Indiferent că vorbim despre dezvoltarea aplicațiilor Android sau iOS, aici, la DevRevolution punem accentul pe înțelegerea necesităților dumneavoastră. Încercăm să venim cu soluții viabile, reale și optime.

QubNews

Aplicația este gândită să ofere un mediu controlat de informare a publicului din regiunea Timiș și județele limitrofe, pe o aplicație mobilă, accesibilă pe toate device-urile de tip smartphone cu sistem de operare Android și/sau iOS, cât și pe SmartTV-uri cu webOS, doar în browser și nu în aplicație nativă webOS.

Elit Funerare 

Aplicație mobilă necesară pentru managementul unei agenții funerare referitor la : comenzi, contracte, task-uri , planificare evenimente, stocuri produse, facturare.

CutApp

Aplicație mobilă ce controlează o serie de fișiere de design dezvoltate în Corel Draw pentru folii și protecții de telefoane mobile și care transmite aceste fișiere spre tăiere, unor cutter-plottere.

VoiceFiller

Este o extensie Chrome numită VoiceFiller Speech To Text, care folosește interfața SpeechRecognition – parte din tehnologia Web Speech API pentru convertirea vorbirii în text și completarea formularelor din site-urile web.

Live Search for Facebook Groups
 

Această extensie permite utilizatorului să efectueze o căutare rapidă în direct pe grupurile Facebook înainte de a face o postare pentru a evita duplicarea postărilor.

Pinchr 
 

Este o extensie pentru grupurile de Facebook ce îți oferă alerte pentru cuvintele cheie selectate.

Heermeo

Este un sistem bazat pe inteligența artificială de tip IVR (Sistem de interacțiune vocală), prin care acesta va înțelege cuvintele rostite de apelant.