QubNews

În aplicația Qub News, utilizatorii găsesc o platformă media completă: știri, evenimente live, știri audio, programul televiziunii Qub TV. 

Este o aplicație mobilă de știri regionale și streaming live. Aceasta este disponibilă atât pe telefoanele smart, calulatoare, laptopuri, tablete, cât și pe alte gadgeturi care folosesc aceleași sisteme de operare.

Funcționalitate

Aplicația Qub News este o platformă care oferă acces la știri locale, naționale și internaționale prin simbolul News. Subiectele sunt redate și audio prin simbolul radio. Utilizatorul poate fi în mijlocul evenimentelor din țară prin apăsarea simbolului Event.

Programele televiziunii Qub TV pot fi urmărite prin intermediul simbolulului TV. Informații, sugestii și alte date cu potential de știre pot fi trimise prin simbolul de corespondență.

Ideea de bază

În aplicația Qub News, utilizatorii găsesc o platformă media completă: știri, evenimente live, știri audio, programul televiziunii Qub TV, într-o singură aplicație

Soluție

Aplicatia Qub News facilitează accesul la cele mai importante evenimente și oferă informații de actualitate, utile. Utilizatorii navighează ușor în conținutul aplicației și se pot implica în dinamica de conținut. Aplicația Qub News este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.

App features

Aplicația este încarcată cu conținut de știri doar de către editori desemnați Qub, urmând ca știrile să fie publicate fie direct de pe mobil, fie ulterior de pe PC sau laptop. În cadrul aplicației, editorii Qub vor încarca știrile , vor face transmisiuni live pe care le vor putea converti ulterior într-o știre și vor încarca anunțuri comerciale.

DEZVOLTĂ-ȚI ȘI TU IDEEA CU NOI

Vă ajutăm să înțelegeți soluția oferită de noi, astfel încât să o puteți administra fără probleme, chiar dacă nu aveți cunoștințe de specialitate.