Smart Talks

Smart Talks este un proiect oferit de Banca Transilvania și Smart Bill, de la specialiști în domeniul strâns legate de antreprenoriat ce oferă discuții despre antreprenoriat și de susținere a antreprenoriatului.

Conform comunicatului de presă oferit de Banca Transilvania, ideea proiectului s-a născut datorită faptului că ambele companii, susținătoare ale IMM-urilor din România, sunt în contact permanent cu antreprenorii și cunosc provocările acestora. Printre principalele cauze de esec ale IMM-urilor se numără lipsa de educație antreprenorială.
Prima întâlnire Smart Talks a avut loc în București, la Banca Transilvania, a reunit circa 100 de antreprenori, gazda evenimentului a fost Mircea Capatina, cofondator Smart Bill, iar speakerii au fost, de asemenea, următorii: Tiberiu Moisa, Director General Adjunct IMM & Midcorporate, Banca Transilvania; Iancu Guda, Presședinte, Asociația Analiștilor Financiar-Bancari și Mihai Rotaru, cofondator Clever Taxi.

Am participat și noi la acest eveniment așa că te invităm să accesezi videoclip-ul de mai jos pentru a vedea întreaga discuție