Soluții software

La DevRevolution, ne ocupăm cu dezvoltarea de aplicații software, în special cu dezvoltarea de aplicații mobile – Android și iOS, dar și aplicații Web.
Suntem la curent cu ultimele tehnologii din domeniu, astfel că produsele noastre sunt compatibile cu majoritatea device-urilor, sunt sigure și ușor de folosit, indiferent de tipul de utilizator.

Obținerea aplicației perfecte

Abordarea noastră implică două faze de lucru:

PROIECTARE

Realizarea unui Mockup (un document online virtual cu forme, ferestre, butoane, etc)

DEZVOLTARE SOFTWARE

Realizată integral pe baza Mockup-ului.

Vă puteți face o idee despre ce înseamnă aceste două etape în fișierele alăturate.

Termen de livrare Costul realizării
PROIECTARE 1 săptămână / 1 lună 750€
DEZVOLTARE SOFTWARE Va fi apreciat mai mult obiectiv și real după realizarea Mockup-ului Flexibil, vom face tot posibilul să putem estima măcar în marje (de la X la Y) un preț de realizare. Iar după realizarea Mockup-ului vom putea face o estimare reală.

TEHNOLOGII DE DEZVOLTARE

Vă prezentăm mai jos cele 4 categorii mari, universale am putea spune, în care vom încadra dezvoltarea aplicației mobile pentru dumneavoastră. Tehnologiile mai jos prezentate, cele patru, reprezintă practic tot spectrul tehnologic posibil de dezvoltare. 

Aplicații Web Progresive Aplicații Hibride Aplicații Native
Aplicație rezultată disponibilă în App Store/Google Play NU DA DA
Operare Din broser și parțial instalabilă pe telefon, dar cu o senzație de aplicație nativă destul de redusă Nativă, precum majoritatea aplicațiilor instalate pe device Nativă
Tehnologii de dezvoltare HTML5, CSS3, PHP, CMS, Bootstrap, JavaScript, Angular, React, Ionic, Vue.js + Seturi de API-uri de acces necesare la funcțiile specifice device-ului prin intermediul Browserului (cameră foto, servicii locație, ș.a.) React Native, Ionic Framework, Xamarin, Google Flutter, etc Swift pentru iOS (Apple), Java sau Kotlin pentru Android (Google)
Efort minim de dezvoltare 150-200 h 250-300 h 350-400 h
Tarif Mediu de lucru 35 euro/h 45 euro/h 55 euro/h
Acces la funcțiile telefonului DA, destul de bun dar limitat ca și spectru de utilizare și dependent de versiunea browserului și sistemul de operare al device-ului. DA, aproape complet. DA, complet.
Posibilități Shortcut pe Desktop/Smartphone (precum aplicațiile native sau hibride) Se dezvoltă o singura aplicație atât pentru iOS cât și pentru Android. Se dezvoltă o singură aplicație pentru iOS și o aplicație pentru Android.

Aveți nevoie de o altă aplicație software (de exemplu: website) care nu este prezentată în tabel?

DEZVOLTĂ-ȚI IDEEA CU NOI

Vă ajutăm să înțelegeți soluția oferită de noi, astfel încât să o puteți administra fără probleme, chiar dacă nu aveți cunoștințe de specialitate.