Speech Recognition IVR
-
Sisteme Speech to Text

Heermeo – automatizare call center

Compania noastră, printre alte produse proprii, a dezvoltat un sistem bazat pe inteligența artificială de tip IVR (Sistem de interacțiune vocală), prin care acesta va înțelege cuvintele rostite de apelant.
Prin înțelegerea cuvintelor, ne referim la faptul că vom putea lucra direct cu inputul vocal al utilizatorului.

La ce ajută un astfel de sistem?
Ei bine, să luăm exemplu o afacere din domeniul HoReCa.
Presupunem că acest business este format dintr-un furnizor și mai mulți clienți mici. Aceștia din urmă, nu dispun de infrastructura informatică și personal școlarizat care să folosească o soluție software clasică.

Aici intervine Heermeo. Angajații clientului vor primi un număr de telefon la care vor suna și vor transmite verbal codul produsului și cantitatea necesară pentru comandă.

La final, sistemul nostru va genera o comandă, aceasta va fi supusă confirmării celui care a inițiat-o, iar mai apoi, se va trimite și centraliza furnizorului prin e-mail, sms sau orice alt mijloc tehnic disponibil în momentul de față.

Care sunt avantajele?

Informațiile se transmit telefonic, fără a avea nevoie de aplicații, terminale mobile costisitoare sau angajați care să fie școliți în a le folosi. 

Așadar, folosind viul grai și un telefon (poate fi și fix), puteți automatiza și eficientiza fluxul transmiterii informațiilor în cadrul firmei dumneavoastră.

Testează gratuit

Pe website-ul Heermeo, puteți testa gratuit sistemul nostru. Nu trebuie decât să completați formularul din site cu niște date de test, plus datele dumneavoastră de contact, iar mai apoi veți primi prin e-mail comanda făcută de dumneavoastră.
Atenție! Folosiți un număr de telefon real (pentru a-l putea asocia cu setul de date introdus de dumneavoastră), dar și o adresă de e-mail validă pentru a vă putea trimite la final comanda cu datele rostite la telefon.

Pentru a primi asistență gratuită, nu ezitați să ne contactați.